Klubbmästerskapet för chowarna...

Vi vill också  påminna er alla om att anmäla er chow chow på CCR's klubbmästerskap i Vilsta, Eskilstuna, med domare Andrea Jurcan från kennel Shen Te i Serbien. Detta är ett alldeles utmärkt tillfälle att träffa många chowar, få sin chow chow bedömd av en som verkligen kan rasen osv. Vi kommer att finnas på plats om det inte kommer något annat i mellan så vi absolut inte kan ta oss i väg men planen är att vara i Vilsta. Här finns många att prata chowchow med, så ni som vill skaffa er mer kunskap och erfarenhet om rasen är detta ett alldeles utmärkt tillfälle för det. Testa att ställa ut er chowchow - finns inget bättre tillfälle än att göra det just på den här platsen, den här dagen. Annars, oavsett utställning - kom och mys med oss alla denna dag som går i chowens tecken. Kom ihåg att man behöver inte vara proffs för att ställa ut sin hund och vad än resultatet blir så har man samma hund med sig hem som när man kom, dvs - den finaste. Välkomna!
Här kan ni läsa mer om utställningen - tänk på att sista dag att anmäla är den 25/4-2017-
http://www.chowchowringen.com/km_pm.html

Etiketter: klubbmästerskapet

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar