Hammarstigens Franz Af Skåne...

Alltså.... Denna herre har tuggat sönder än det ena och än det andra. Ett tag så bet han av alla sladdar i huset, till dammsugaren, datorn mm mm. Nu har han blivit lite klokare, men vad denna herre än gjort för bus så får man nog leta efter en snällare kille än Franz. Otroligt temperament och en riktig "mammagris".  Han är sen med att resa sina öron så vi skämtar och kallar honom för Franz Collie Karlsson - Franz är hans namn, Collie efter "collieöronen" han fortfarande har och Karlsson efter mig... Vi vill så klart att han reser upp öronen som de ska vara, men vad tusan ska man göra... Ingen är väl perfekt - och inte jag heller :)
Det viktigaste är att de friska och sunda.

Etiketter: franz

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar