Commitment's Killer Queen aka Tyra...

Hahahaha - Ja, vilket härligt mail jag fick av en av mina goa valpköpare :) Tyra är en av valparna ur Ella-Doncho kombinationen från december 2016. Hon bor i Skåne med matte Ann och husse Jan + chowhanen Atle (som är från oss) och chowtiken Halo. Tyra har börjat valpkurs och är full av energi. Vad månde det bliva av detta barn?
"Kära Anna-Lena
Nu får jag ta mig tid att skriva lite. Här är fullt hålligång hela dagarna. Tyra var hos veterinären och fick vaccinering och pass. Hon var jätteduktig – skyr ingenting. Tyra fick klippt klorna också hos vet. Hon är inte stilla en sekund så jag fick hålla henne hårt medan systern klippte. Tyra reagerade inte på klippningen.
Sedan var vi i skolan på kvällen och där var hon bara sååå cool hon brydde sig inte om de andra hundarna utan gick sin egen väg, hon är inte rädd för någonting det är bara pang på. Tyst o snäll var hon på inne lektionen då flera av de andra valparna skällde och gnällde. Där är schäfer, riesenschnauzer, pudel, lagotto, amstaff, jack russell, blandade sorter.
Häromdagen kom Tyra på att hon kan gå NER för trappan från ovanvåningen ( 12 steg), jag bär alltid henne ner för att skonas lederna. Det var så roligt att hon hann springa upp o ner säkert 5 gånger i full fart. Uppför har hon gått sedan första dagen, hon visade själv vägen när vi kom hem . Jag trodde aldrig att hon skulle göra det så fort.
Tyra är en blivande arkeolog, nu håller hon på med att gräva upp våran trädgård, tur jag inte har så mycket planterat, det har jag i krukor men hon reser sig mot krukan och kollar jorden.
En annan grej Tyra tycker är jätterolig är att när hon kan komma med på toan så reser hon sig upp mot toarullan, vevar fram papper och drar av för att sedan springa iväg och tugga papperet i bitar.
Vad månde bliva av detta barn….
Halo tar hand om henne väl, busar, jagar o läxa upp henne då o då. Atle vill inte veta av henne alls, han söker sig bort o tyr sig till husse. Tyra försöker att blidka honom men det går inte. Dom får inte vara ensamma alla tre tillsammans utan skall vi något båda får Tyra följa med så hon är van att åka bil och det går bra."

Etiketter: killer queen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar