Commitment's Black Orchid...

... på svenska - den svarta orkidéen... eller Hera som vi kallar detta lilla svarta yrväder för. Hon är 3½ månad gammal. Inte många bilder där hon är still, fick lite hjälp av husse till de sista bilderna annars hade det bara blivit bilder med "spring". Hera föddes i en kull på 7 och är en dotter till Donna & Joe som vi själva behöll. Hera växer så det knakar och är en otroligt glad och sprallig valp. Vi ska försöka komma i väg på någon utställning och även lite chowträffar framöver, men allt måste "klaffa" hemma här för att vi ska kunna ta oss i väg. Vi har också varit till veterinären och vaccinerat de hundar som skulle ha vaccin nu - det blev att åka i 2 bilar för killarna kommer inte överens med varandra. Det är alltid full fart på kennel Commitment's med någonting.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar