Chow Chowträffar runt om i landet...

Rasklubben Chow Chow Ringen anordnar träffar runt om i Sverige varje år. Detta är ett alldeles utmärkt tillfälle att bekanta sig med rasen, för er som fortfarande går i chowchowtankar men inte riktigt är mogna för att "slå till". På dessa träffar kan man prata med både uppfödare och den vanliga chowägaren, se olika färger och hårlag och även se de olika typer av individer som finns... och framför allt - träffa trevliga människor med samma intresse för rasen och dessutom ha en urmysig och förhoppningsvis händelsrik dag. Jag har tillsammans med Sara Axelsson en chow chowträff här i Nyhammar varje år och den försöker vi hålla i slutet av september, början av oktober varje år... men under tiden ni väntar på vår träff så finns det flera chowträffar att besöka. Kolla in den här länken och håll koll på den här sidan för den uppdateras kontinuerligt när något nytt är på gång.
http://www.chowchowringen.com/regioner.html 

Etiketter: chowchowträff

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar