Ella & Donchos valpar har flyttat ut...

Egentligen så flyttade alla valparna för flera dagar sen, men vi har haft mycket att stå i här i Karlsänge så uppdateringarna har kommit lite efter. Mellan att valpköparna var här så hade vi värsta snöovädret, men som tur var kom alla fram och tillbaka hem igen i snödrivorna. Lilla Naláa flyttade till familjen Natalie Karlsson i Karlskoga, lilla Hilda flyttade till familjen Henna Muukkonen i Finland och den korthåriga lilla Tyra flyttade till familjen Ann Mårtensson i Skåne. Hon var den mest påhittige och har fortsatt med det hos Ann. Hon har tex brutit sig ut utanför staketet och håller Ann och Jan sysslosatta hela tiden. Vi önskar alla valparna med ägarna ett Stort Lycka Till -

och vi hoppas vi ses igen någon gång... och att vi håller kontakten!

Familjen Natalie Karlsson från Karlskoga med Commitment's Hypnotic Posion aka Naláa.

Henna Muukkonen från Finland med Commitment's Hidden Fantasy aka Hilda.

Ann Mårtensson från Skåne med Commitment's Killer Queen aka Tyra.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar