Hammarstigen Franz Af Skåne...

Vår lilla Franz växer så det knakar. En väldig fin kille i temperamentet och rör sig så snyggt. Skulle jag önskat något bättre på honom så hoppas jag att han reser upp sina öron ordentligt snart, men det kommer nog. De är uppe i bland i alla fall. Franz är killen som har haft mani på att tugga av sladdar så vi har varit oroliga att han en dag ska få ström i sig. Nu har han nästan slutat med detta ofog, men han har nog satt tänderna i det mesta så som väggar, sladdar, mattor och husses skor.... Nu börjar han förstå att man FÅR INTE förstöra allt som kommer i ens väg. De är som barn - bara att lära dom hur man uppför sig. Han har också börjat byta tänder så det där tuggbeetendet har nog kanske haft med det att göra. Bättre att förstöra väggen än att sätta tänderna i alla tuggben som finns överallt menar jag... Vi ska börja på utställningsträning omgående och han är anmäld på valputställning i Ludvika i början av april. Så vi hoppas han visar sin allra bästa sida just då.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar