Ella & Doncho valparna 6 veckor och 5 dagar gamla...

De är vilda de här valparna. Den lilla korthåriga är tuffast och modigast av dem alla, men hon ser till att allt hon kan, kan också de långhåriga systrarna nu. Den senaste veckan kom hon på att man kunde trycka sig igenom spaljén och ta sig in under huset, vilket slutade med att jag fick bryta sönder spaljén för att sen få ut henne.... Några dagar senare hade hon tagit med sig en av sina långhåriga systrar... och nu har vi fått lov att spika för en planka.... De är så gott som rumsrena. Vår lilla Hera, den svarta tiken från förra kullen är nu mer mycket med de här tre systrarna, men bara när vi har koll, då lekarna lätt blir lite för hårda i bland och hon är ju några veckor större än de här tre. Ella är snäll och behandlar Hera som sin egen. När hennes egna vill ha lite mjölk så tar gärna Hera en slurk också på Ella och det tillåter hon. Nu väntar vi in veterinärbesiktningen som sker i slutet av veckan. Snart flyttar de här tre ut också. Tiden går verkligen fort.

Jordgubbshuset har fått ett nytt användningsområde. I stället för hus, så har det blivit en säng. Ja, ja... bara småttingarna är nöjda så är vi nöjda.

Commitment's Hidden Fantasy

Commitment's Hypnotic Poison

Commitment's Killer Queen

Commitment's Hypnotic Poison &
Commitment's Hidden Fantasy

När matte och husse försöker få till någon bild på Franz utanför ser det ut så här innanför staketet.

Så kul ooch spännande att jaga husse...

Hur blev det nu?

Nu tar jag dig!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar