Commitment's Beyond Forever...

Texten är tagen från mailet jag fick av Matea. Detta är Chau Chau som bor hos Matea med sambo i Malmö. En hanvalp ur Donna och Joes kull. Det är en 1 vecka och 1 dag sedan han lämnade oss i Nyhammar nu.
"Han älskar att utforska området och sitta på stenar och lukta på allt. Han älskar att lukta/sitta/leka bland löven. Nu har de varit snö i 2 dagar och han älskar de. Han är jättenyfiken på exakt allt. Varje gång en person går förbi så sätter han sig fint och tittar på personen. Han är jättesnäll och duktig. Nästan helt rumsren och älskar att gosa och sova. Vi har anmält oss på valpkurs som börjar i början av mars. Alla grannar vi träffar på under våra rastningar tycker han är helt underbar liten nallebjörn. Vi är så glada för honom"

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar