Donna & Joes valpar 8 veckor gamla...

Då var valparna 8 veckor - fort går det. När de är som allra bäst så ska de flytta, men men - 5 glada valpköpare i alla fall som vi önskar all lycka till och det känns som vi har god kontakt med alla av dom och det bästa är att vi ska försöka ses igen senare. Ska bli intressant och roligt att få följa alla valparna genom livet. Det är liksom det som blir facit. Alla valparna klarade veterinärbesiktningen utan anmärkning och hanarna hade redan testiklarna på plats så det är suveränt bra. Vi kommer efter önskemål att försöka arrangera en kennelträff - vi ska se hur det kommer att se ut. Jag klurar en stund på det :)
All lycka till och ta hand om valparna och varandra. Den svarta tiken stannar hos oss.

Commitment's Black Orchid"Hera"

Lilla Hera stannar hos oss och vi hoppas så klart att hon kommer att tillföra mycket bra till vår kennel och uppfödning. Marcus bestämde att det skulle bli just hon som stannade.

Commitment's Kouros Silver "Nalle"

Lilla Nalle flyttade till familjen Eklöf i Uppsala. 

Commitment's Loverdose Tattoo "Lozen"

Den röda, långhåriga tiken hamnade i Åre hos familjen Rydell.

Commitment's Guilty Intense "Kiro"

Den röda långhåriga hanen Kiro hamnade hos familjen Ella Dahlin i Knivsta.

Commitment's Beyond Forever "Chu Chu"

Denna röda långhårs kille flyttade till Malmö.

Commitment's Rochas Man "Naruto"

Den ljusröda killen kommer att bo hos familjen Sara Bäckström, med nuvarande adress i Uppsala, men de kommer att bosätta sig i Hedemora fram till sommaren så det blir en dalmas till och som roligt är inte allt för långt i från oss.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar