Ella & Donchos valpar 4 veckor och 6 dagar gamla...

Jag har jobbat i helgen så jag har helt enkelt inte hunnit fått fram nya bilder och när jag väl kom hem så var vädret så grått och trist så det hade varit en omöjlighet att få till bra bilder, men i dag skyndade jag mig och fotade Ellas valpar som har börjat vara ute lite dom också. De har har även hunnit bli registrerade i kennelklubben. Så fina och så glada valpar. De växer och mår bra. En av de långhåriga tikarna är lite mörkare än den andra i färgen. En av dom ska Finland och de andra två ska neröver i landet. För övrigt så förbereder vi oss för veterinärbesiktning av Donnas valpar denna vecka och sen börjar de flytta ut på lördag och då flyttar de här tre tjejerna ut i köket i stället. Bilder kommer på även på Donnas valpar inom det närmaste, men jag behöver hjälp att fota dom då de hellre hänger i mina byxben än att posera för mig. Håll till godo med Ellas valpar så länge :)

Commitment's Hidden Fantasy

Commitment's Killer Queen

Commitment's Hypnotic Poison

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar