Donna & Joes valpar 5 veckor gamla...

Valparna har börjat vara ute korta perioder förutom i går då de fick vara inne när termometern visade -17 grader. I dag sken solen och det var -10 så de fick vara ute med uppsikt så länge de var pigga och i gång. De tycker snön är så rolig. De är så medvetna om saker och ting. När vi kommer så springer de mot oss i glädje och vill klättra och bita på oss, kommer det någon ny på besök så springer de fram och tvärnitar när de upptäcker att de inte känner igen den som är här. Efter en stund smyger de fram av nyfikenhet för att kolla in den som är här.De är hur fina och goa som helst. Nästa vecka börjar valpköpare komma besök för att kolla in valparna och sen är det bara 2 veckor till så börjar de flytta. Helt sjukt vad tiden går fort....

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar