Donna & Joes valpar 4 veckor och 1 dag gamla...

Det är full fart på denna kull även om det just nu är korta perioder de är vakna ännu, men de härjar på kan jag säga. Köket ser ut som ett slagfält när man kommer upp på morgonen, då det här gänget har haft tråkigt på natten när alla andra sover. Vi har haft det otroligt kallt här i Dalarna med minusgrader upp mot -30 så det har inte funnits en chans att låta de små gå ut, men i dag var det mycket mildare så de fick vara ute ungefär 10 minuter och det var så klart superspännande. De äter riktig mat några gånger per dag men äter självklart av mamma  också. De är verkligen överallt och ingenstans.
Alla som får valp ur denna kull är kontaktade och besök är inbokade.
Ska bli trevigt att möta er här om några veckor. :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar