Donna & Joes valpar 22 dagar gamla...

3 veckor gamla är valparna nu och de tröttnade på att vara kvar i valplådan så i dag faktiskt, fick vi flytta ut "barnen" till köket. Har man tur så kan de ibland vara nöjda en stund till med att vara i valplådan, emn inte det här gänget. De sover fortfarande mycket och kommer att få börja äta hundmat nu under kommande vecka. Namn till sina stamtavlor har de också fått.
Alla med Commitment's framför så klart - Hanarna: Kouros Silver, Guilty Intense, Beyond Forever, Rochas Man, och tikarna heter Black Orchid och Loverdose Tattoo. Lite svårt att få till några bilder att visa just nu, men vi tar vad vi får till. Längtar tills de kommer ut så man kan fotografera ordentligt. Håll till godo med dessa nu i alla fall. Alla vaparna mår bra.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar