Donna & Joe valparna 3 dagar gamla...

I dag så somnade en av de svarta tikvalparna in så nu är de 6 stycken av 7 kvar - 2 tikar och 4 hanar. Alltid sorgligt och ledsamt men inget vi på något sätt kan påverka. Naturen är grym, men vi får vara glada över de som finns kvar. De andra växer, äter och sover och vi hoppas det fortsätter så. Här ser man vad känsligt det kan vara och varför man inte ska ha bråttom i vare sig att sälja valpar eller tinga dom direkt de föds. Man vet aldrig vad som händer de första veckorna. Går dom bort där så är det något som är fel och naturen gör sitt för att "städa upp". Levande varelser kan man aldrig rå över och du kan aldrig garantera att inget händer.... Nu håller vi tummarna för de som är kvar och njuter av kommande bilder och deras första 8 veckor hos oss.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar