Hammarstigens Franz Af Skåne aka Franz...

Rykterna har gått... och ja... det stämmer... Det stämmer att det kommer en liten Franz till oss i Karlsänge om några veckor. Jag var nästan så långt ner i Skåne som man kan komma på en riktig snabbvisit i helgen, bara för att få se och träffa valparna, min egenuppfödda Karin - som är mor till valparna, min vän Madelen och så fick jag även träffa Lis och Preben som är ägare till Miketilla Monte Carlo som är far till valparna. I Franz kull föddes 3 hanar och 3 tikar så det var en jämn och fin kull. Det blir en riktig julklapp i år också... förra året var det Karma som var min julklapp. Alla mina andra vänner och valpköpare i Skåne undrar varför jag inte kom förbi hos dom... Jag är ledsen och en väldigt stressad själ, men nästa gång så hör jag av mig innan så får ni komma till Madelen och säga hej. Jag hinner inte då jag är ute på riktiga blixtvisiter överallt just nu... Till helgen som kommer åker jag till norrland....

Franz med sin syster som är mycket lik honom
Franz med sin syster som är mycket lik honom
Lis, Preben, jag- Anna-Lena och Madelen som har Hammarstigens kennel och är även en valpköpare till mig. Hon föder även upp wachtlar och är mycket aktiv inom jakt etc tillsammans med sin sambo Marcus.
Lis, Preben, jag- Anna-Lena och Madelen som har Hammarstigens kennel och är även en valpköpare till mig. Hon föder även upp wachtlar och är mycket aktiv inom jakt etc tillsammans med sin sambo Marcus.
Commitment's Play It Sexy aka Karin - mor till Franz
Commitment's Play It Sexy aka Karin - mor till Franz

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar