Commitment's Habanero Red aka Tryggve

Vilken fin kille detta är och han utvecklar sig något helt otroligt. Detta är en hane efter vår Chili som fick 2 valpar i juli månad. Ska bli spännande att se Tryggve i verkligheten sen. Hans syster Prillan bor hos Anita och Bosse. Vi hade henne här i 1½ vecka ungefär när de var utomlands men hon var så vild så vi fick inte till någon bild på henne. Det är verkligen svårt att fota ibland och allra helst när man är helt själv och dessutom  kanske inte har vädret på sin sida. Jag är mycket nöjd med dessa två valpar och hoppas att de kommer att tillföra rasen mycket bra saker med tiden. Vi ska anstränga oss att ta oss ut och ta lite nya vinterbilder på våra hundar någon helg framöver, för nu verkar det lugna ner sig lite hos oss med allt som hänt det här året.  Nu är det nya tag och omtag så vi kan se framåt med positiva ögon.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar