Chili & Doncho valparna 5 veckor och 4 dagar gamla...

Nu syns det verkligen hur mycket de växer från vecka till vecka. Det går galet snabbt och de är helt underbara. De är till 99,9% rumsrena och de förstår att man ska kissa ute. Registrerade i SKK är de också så stamtavlorna är på väg till oss. På måndag ska jag boka tid för veterinärbesiktning och vaccination. Det är ju snart inte mer än 2 veckor kvar så flyttar Tryggve till Dan med familj i Enköping. Som tur är inte allt för långt bort för då får man säkert får chans att få träffa honom någon gång under livet. Tryggve ser ut att bli en riktigt stor hane, precis som sin far. Lilla Barilla blir nog något mindre men även hon tror jag kommer att bli en stor tik. Blir spännande att se. Det är inte allt för enkelt att få till några bilder på dom nu och det för att de har alltid fullt fokus på mig. Roligare att försöka bita i min kamera och i mig än att leka snällt med varandra på avstånd så jag kan fota.... Men men, de är glada i alla fall.

Commiment's Habanero Red "Tryggve"

Commitment's Carolina Reaper "Barilla"

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar