Chili & Doncho valparna 4 veckor och 4 dagar gamla...

Tiden springer i väg och valparna utvecklas och växer från dag till dag. Nu är de ute flera gånger om dagen, springer och leker. De tar sig till och med upp i trappen själva. De här två valparna är mycket tidigare med allt än många andra kullar jag haft. De är otroligt fina och knubbiga, men så blir det när de inte har någon konkurrens om maten. Jag kommer att registrera dom hos SKK kommande vecka och även boka veterinärbesiktning tills de blir 8 veckor. Hanen är långhårig och tiken är korthårig. Jag är helt säker - och skillnaden ser ni nog alla nu.

Commitment's Habanero Red -röd, långhårig hane

Commitment's Carolina Reaper- röd korthårig tik

Bror och syster tillsammans
Bror och syster tillsammans

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar