Commitment's Decibel...

För 2 år sedan föddes en kull på 3 hanvalpar. Endast 2 överlevde. Kanske någon kommer ihåg Humle och Dumle? Det var våra smeknamn på killarna. Dumle (eller Allan som hans ägare kallar honom för) heter i stamtavlan Commitment's Kokorico och är en röd hane som flyttde till Finland. Den här fawnfärgade godingen hamnade hos uppfödarkollegor på Lai-Troll's kennel i Norge och han heter fortfarande Humle. Jag tycker det är ett mycket passande namn på honom. Han har just släppt det sista av sin valppäls som suttit fast länge. En mycket, mycket fin hane och han har ett lika fin temperament enligt ägarna. Humle är efter Multi Champion Long Feng Captain Jack Sparrow och Nellwood's Fantasy Future. Det är mycket möjligt att Humle kommer att finnas i någon kommande stamtavla hos våra uppfödningar. Bara allt passar "hit och dit". Han har dock fina resultat på både höfter och armbågar. Jätte kul att se bilder. Jag blir så glad, har ju inte sen dom "live" sen de var små......

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar