Commitment's The Final Countdown...

Eller Zeb som han kallas till vardag. Det kom en liten hälsning via mail från ägarna Björn och Barbro med bilder på den nyblivna 1-åringen... och så ringde faktiskt Björn i dag och det är alltid lika trevligt att höra av våra valpköpare på ett eller annat sätt. Zeb har vuxit upp till en ung ståtlig hane med egen vilja men ett otroligt snällt temperament. Matte Barbro är det bästa man kan tänka sig enligt Zeb då han följer henne varenda steg hon tar. Han föddes förra året i en kull på 5 valpar. 3 valpar stannade i Sverige medan syster Gemma finns i New York och brorsan Rocky finns i Norge. Föräldrar till Zeb och de andra är vår Doncho och vår Ella. Jag hoppas nu att alla kommer ihåg att röntga höfter och armbågar och även kommer ihåg 1-års vaccinationen. Grattis alla unghundar som nyss fyllt 1-år i Ella & Doncho kullen. Vi efterlyser fortfarande bilder på ALLA vår uppfödningar. Ibland knycker jag någon från Facebook men de bilderna blir så små så jag kan tyvärr inte göra något med dom.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar