Chili & Doncho valparna 3 veckor gamla...

Det blev bara två bilder denna vecka och jag fick lov att vara med på ena bilden. Jag fick hålla i dom i famnen ute så vi fick med ljuset. Det har regnat och åskat från och till och de är ännu för små för att springa omkring ute, men de har fått upp farten inne på golvet och börjar bli medvetna om det mesta. Kliver man in i sovrummet där de bor för tillfället så kommer de springandes direkt och kollar läget. De kommer att flytta ut i köket under nästa vecka. De både hör och ser och tänderna har spruckit fram så snart är det full fart i Karläsnge igen. Ska vi gissa hårlag igen så står jag fortfarande fast vid att tiken är korthårig och hanen är långhårig. Tiken är också den som har ett ljusare ansikte. Se och njut, snart får vi se dom ute i gräset på vår nyanlagda gräsmatta.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar