Chili & Doncho valparna 15 dagar gamla...

Tiden går så fort. Valparna är nu 15 dagar gamla och har öppnat ögonen och går även runt på golvet. Under en veckas tid, sen den andra kullen flyttade har vi fått skyndat på med att anlägga ny gräsmatta, målat verandan och även oljat in den, byggt en ny trapp, lagt plattor nedanför och det ska även dit en liten ramp så det blir lätt för de här  valparna att gå in och ut. Allt som byggs och görs om här, görs för att det ska vara så enkelt och hundvänligt som möjligt. Annars mår valparna bra och är verkligen stora och trinda. De har ingen konkurrens om maten... och det märks. Båda valparna är som två stora "häffaklumpar". Inte lätt att ta bilder på dom ännu, så ni får hålla tillgodo med dessa. Blir bättre med det bara valparna kommer ut =).... och vad tror jag om hårlagen.... Jag tror fortfarande att hanen blir långhårig och tiken korthårig, men som sagt... jag bara TROR än så länge....

Commitment's Habanero Red - röd hane

Commitment's Carolina Reaper - röd tik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar