Chili &Doncho valparna 9 dagar gamla...

Så var det dags att visa Chili & Donchos "tjockisar" för det kan man lugnt säga att de är. De är bara två och har ingen konkurrens om maten även fast de gärna slåss lite om samma tutte i bland. Den med mörkt huvud är hanen, möjligt att han kan bli långhårig men långt i från säkert ännu. Tiken är lite ljusare i ansiktet och säkerligen korthårig. Det är nog max en vecka kvar så har de här två öppnat ögonen. Nyfödda och väldigt unga valpar ligger för det mesta tillsammans i en hög för att hålla värmen... inte de här tjockisarna. De ligger gärna på var sida i bädden för de är så tjocka så de håller värmen bra själva. De mår i alla fall bra och snart är de på benen och springer. Tiden går fort.... Hanens namn är Commitment's Habanero Red och tikens namn är Commitment's Carolina Reaper.
Habanero Red
Habanero Red
Carolina Reaper
Carolina Reaper
Commitment's Habanero Red & Commitment's Carolina Reaper
Commitment's Habanero Red & Commitment's Carolina Reaper
Carolina Reaper
Carolina Reaper
Carolina Reaper (närmast) och Habanero Red
Carolina Reaper (närmast) och Habanero Red
Commitment's Carolina Reaper & Commitment's Habanero Red
Commitment's Carolina Reaper & Commitment's Habanero Red
Commitment's Habanero Red
Commitment's Habanero Red

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar