Efterlysning på bilder!

Commitment's Metal Heart "Milo". Sire: Gorgeuos Don Diego des Cerbers de Broceliande "Doncho", Dam: SEUCh Commitment's Bright Chrystal "Donna". Commitment's Metal Heart "Milo". Sire: Gorgeuos Don Diego des Cerbers de Broceliande "Doncho", Dam: SEUCh Commitment's Bright Chrystal "Donna".
Jag önskar att alla som äger en Commitment's chow chow försöker ta någon fin bild och skicka till oss. Vi önskar en fin huvudbild och också en en bild där hela kroppen är med. Många av våra uppfödningar har jag själv fotat, men det finns faktiskt några som jag knappt sett eller hört något från. Jag hoppas att ni ser denna efterlysning. Jag har börjat sätta in huvudbilder på alla våra uppfödningar över hemsidan och har även fler planer för bilderna här på hemsidan, men jag saknar några hundar. Jag vill ha bilder med hög kvalité dvs där bilderna inte är suddiga eller mörka. Om det är sol, tänk på att ha solen "i ryggen". Det är de vuxna hundarna i första hand, men självklart blir vi glada över valpbilder också - de sätter jag här på bloggen. Skriv också gärna några rader om er chow chow. Allt detta vill jag att ni skickar på vår e-post: info@commitments.se . Klicka Er gärna in på "Hundarna" här så sidan och vidare till stamtavla på respektive hund så ser ni en huvudbild och en kroppsbild av hundarna. Ungefär så vill jag ha det. Viktigt är också att ni inte klipper bilderna eller förminskar dom. Det gör jag själv om det behövs.
Hoppas många ser detta!
Man behöver inte vara fotoproffs för att få till detta - kan jag, då kan alla!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar