Sofia & Buddha valparna 8 veckor och 6 dagar gamla...

Det är bara två av valparna kvar hemma här nu från Sofia och Buddhas kull och de kommer nu att flytta ut under de närmaste dagarna. Bosse och Lycka är rumsrena, busiga och otroligt framåt och glada. Bosse är den röda och Lycka är den svarta. De är också nybadade - då de rullade runt och lekte i nyklippt gräs så de började skifta i grönt... Tror inte de nya ägarna hade gillat den nya nya färgen.. men Bosse och Lycka var glada i alla fall. I morse fick vi faktiskt sova till 7:30!!!! En  ny upplevelse då Bosse kört upp oss allt mellan 3:30 och 5:30 på morgonen. Anette, Joakim och Annika kommer att få mycket trevliga valpar. De sista bilderna kommer då de hämtas av de nya ägarna.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar