Chili & Donchos 2 valpar föddes i natt...

Doncho & Chili Doncho & Chili
Nu är de små "Chiliplantorna" här och med tanke på hur stor och rund Chili var så trodde jag att de skulle bli fler än två valpar, men valparna är otroligt stora. De väger ca. 500 gram var. Jag blev lite orolig ett tag innan första valpen föddes, för Chili hade krystat i 3 timmar innan den första föddes, sen kom valp nummer 2 av bara farten. Det blev en hane och en tik. Hårlag vet jag ännu inte, men namnen är redan klara... och de efter att de har en mor som heter "Commitment's Play It Spicy", kallas för Chili så då blev det namn efter Chiliplantor... och röda och "heta" är de också... Så hanens namn blir Commitment's Habanero Red och tikens namn blir Commtiment's Carolina Reaper.
Välkomna till världen och hoppas nu att allt kommer att gå bra.
Bilderna på Chiliplantorna vars namn jag satt på valparna har jag tagit från internet.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar