Nord V-15, SEUCh Commitment's Lady Million är nu mer Svensk Champion!

Äntligen - där satt den - Championat titeln!
Commitment's Lady Million blev i lördags svensk utställningschampion, tog BIR:et, CERTet och även CACIB på Alfta Internationella hundutställning.. Underbart kul! Stort Grattis Anastacia med ägare Sara Axelsson på Miata's kennel. Vi är så stolta och glada för er skull! Här kommer Anastacias kritik:
"VERY NICE TYPICAL OUTLINE SHORT COUPLED. AND IN HEAD TYPICAL A LION FEMININ HEAD WITH GOOD STOP AND BEAUTIFUL EXPRESSION. BIG NOSE DRY LIPS CORRECT TAIL LOVELY BONE AND FEET. MOVING VERY EASY NOT OVERDONE IN BACK.BEAUTIFUL TEMPERAMENT"
DOMARE: RICKY LOCH ROMANS, NL

BIR - Commitment's Lady Million & BIM - Minilla's James Bond i Alfta den 9/7 -2016
BIR - Commitment's Lady Million & BIM - Minilla's James Bond i Alfta den 9/7 -2016

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter