Sofia & Buddha valparna 8 veckor gamla...

Veckan som varit har inte varit lätt för oss utan varit fylld med ledsamheter och otur. I fredags var vi i alla fall till veterinären och besiktade de 4 valpar som är kvar och jag var livrädd att de skulle hitta nåt fel med tanke på vad som hände i början på veckan, men alla klarade besiktningen galant så nu är de vaccinerade, chipmärkta och undersökta från topp till tass. Denna gång blev det ingen bild på lilla Lycka som valde i ren vrånghet att inte ligga ute med de andra i högen och äta ben... eller så var hon den smartaste för då fick hon ha sitt ben i fred. Lycka och Bosse är kvar till nästa helg så jag hinner nog fota dom båda under veckan då vi nu har semester. Lilla korthårs- Scilla har i dag flyttat till Bodil och Gösta i Runhälla. Första gången de har ett korthår, så det blir spännande att se hur de tycker att det är. De har en röd, långhårig hane från oss på 2½ år och har haft långhåriga chowar tidigare. Lilla Emma flyttade med familjen Krogstad till Norge i dag och Vennaskogens kennel. Vi kommer att följa henne i utställningsringarna i vårt vackra grannland och förhoppningsvis så håller hon också avelskraven som vuxen och senare få egna valpar. Blir spännande att följa.
Tack Bodil och Gösta för den egentillverkade honungen... och Tack familjen Krogstad för vinflaskan. Lycka Till med valparna och hoppas vi ses snart igen!
Scilla
Scilla
Bosse, Scilla och Emma lite bakom de andra.
Bosse, Scilla och Emma lite bakom de andra.
Scilla & Bosse
Scilla & Bosse
Emma har flyttat till familjen Krogstad i Norge - Vennaskogens kennel
Emma har flyttat till familjen Krogstad i Norge - Vennaskogens kennel
Scilla har flyttat med Gösta, Bodil och Commitment's Racing Red aka Ulex till Runhälla.
Scilla har flyttat med Gösta, Bodil och Commitment's Racing Red aka Ulex till Runhälla.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar