Sov Gott lilla ängel...

Denna bild har jag kopierat på FB, tycker den är så fin.... Denna bild har jag kopierat på FB, tycker den är så fin....
Vår lilla ängel (Commitment's Easy Breeze) passerade regnbågsbron igår. Från att ha varit en pigg liten krabat, precis som en 7 veckors valp ska vara så började hon visa tecken på att allt inte var som det skulle och på 3 dagar var hon så sjuk så hon bara sov i min famn. De här dagarna har varit en riktig berg- och dalbana känslomässigt. När någon och då allra helst när en sån här liten vän är sjuk så ömmar man extra mycket för just den och det för att den behöver en mest av alla. Vi är otroligt ledsna och då också för den familj som skulle ha henne. Den lilla somnade i min famn efter grundlig undersökning hos veterinär. Hennes fontanell hade inte slutit sig ordentligt och det kunde vara trolig vattenskalle, men veterinären trodde också på att hon kunde ha drabbats av "porta cava shunt" där det med kort beskrivning innebär att hon "förgiftade sig själv" när hon tex åt, då levern som är kroppens reningsverk inte fungerade som den skulle. Hon hade alla dessa symptom. Detta är något som inte utvecklade sig som det skulle när valparna fortfarande låg i magen. Vi känner oss alldeles bedrövade, ledsna och tömda på känslor..... och vi om någon vet att allt kan hända när man har med levande varelser att göra, men ändå så är man helt oförberedd de gånger det händer....
De andra valparna mår i alla fall bra och på dom är det full fart från morgon till kväll.. och även på nätterna. Ska försöka ta lite nya bilder på dom till helgen....

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar