Sofia & Buddha valparna 3 veckor och 6 dagar gamla...

Tiden går fort och någon riktig sommarvärme har vi inte haft förutom några få enstaka dagar. Hur går det med våra barn då? De lever livets glada dagar kan jag säga. Det märks att de blir äldre för de är vakna mycket mer och håller i gång och leker. De äter "riktig" hundmat morgon och kväll ihopmosat med majsvälling. Tänder har de fått och det känns när de leker med oss. Det bästa är att tugga en i håret så det sen ser ut som att man haft i "sockervatten" i det. Jag använde det i tidig tonår för att håret skulle stå upp så mycket som möjligt. 80-talets glada dagar. Det är i alla fall för tillfället 2 mindre tikar ( lite osäker på hårlaget ännu), men de är pigga och snabbare än de andra, en mellan tik (som är korthår) och en långhårig tik och den röda hanen som är större. Hanen som jag varit så störtsäker på att han är korthårig... det vet jag inte med säkerhet längre... Vi får vänta en vecka till innan vi registrerar in dom i Svenska kennelklubben. Jag vill då verkligen att det blir rätt hårlag i stamtavlan. I dag har de också varit ute för första gången då vädret tillät detta. Namnen då? De har jag redan klurat ut... och vad är bättre än ett tema med drinknamn när vi går mot sommaren så... Får jag presentera -
Hane: Commitment's Screwdriver
Tik 1: Commitment's Cuba Libre
Tik 2: Commitment's Ruby Gimlet
Tik 3: Commitment's Easy Breeze
Tik 4: Commitment's Dark Angel
Jag kommer att sätta små kardborreband i olika färger på tikarna så man till nästa gång kan se vem som är vem av dom. De är fina, sunda, glada och framåt. Jätte fina!
Enjoy!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar