Sofia & Buddha valparna 22 dagar gamla...

Valparna växer så det "knakar". Alla har de öppnat ögonen och det är redan full fart på dom. De har fått komma ur valplådan så de bor just nu i vårt valprum, i anslutning till köket och det för att de med egen "maskin" klättrat ur valplådan flera gånger själva trots att vi till och med höjde kanten på den. Nu blir de i "valprummet" till kommande helg för att sen flytta ut i vårt kök. De har även provsmakat lite majsvälling i dag och självklart tyckte de att det smakade alldeles underbart... och det är även därför de ser lite blöta ut på bilderna... De badar i vällingen lika mycket som de smakar på den. Tänderna börjar spricka fram... och hårlaget? Just i dag så tror jag att den röda hanen är korthårig, 2 korthåriga tikar och 2 långhåriga, men ta inte detta definitivt för man vet aldrig. Ibland är det lurigt... De ser hur som helst jätte fina ut och är väldigt pigga och framåt.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar