Commitment's Face Of A Figher "Figo"blev Finsk Champion i dag...

Commitment's Face Of A Fighter aka Figo tog sitt finska championat i dag. Jätte kul! Valtteri Niemi som är ägare till Figo skrev till mig för en månad sedan och sa att "den 29/5 blir Figo champion". Jo jo, tänkte jag.... men så det blev. Jag undrade så klart i dag hur mycket Valtteri betalat för titeln.. Skämt åtsido så klart. I dag blev Figo i alla fall finsk champion och BIM - Bäst i motsatt kön och kan nu titulera sig med FINUCh före sitt namn. Verkligen jätte kul och med det också att det är en riktigt frisk och sund hund. Vi kommer nog att få se lite avkommor efter honom framöver i Finland och kanske andra länder. Figo är efter SEUCh Commitment's Bright Chrystal (Donna) och SEUCh NOUCh Rappabacken Baishan (Ben). Stort Grattis till championatet Valtteri med Flameborough kennel i Finalnd. Vi är otroligt stolta och glada för både er och för vår skull så klart. Figo är vår andra uppfödda champion i Finland. Verkligen jätte kul! Grattis igen och all lycka i framtiden!

BIR och BIM - Grattis till både ägare och uppfödare!
BIR och BIM - Grattis till både ägare och uppfödare!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter