Valpar efter Commitment's hanar  i Finland, Norge och Danmark...

Vi hade en omplaceringshane som jag skickade till mina kollegor på Flameborough kennel i Finland - Vackra Commitment's Ralph Lauren "Mulle". Han blev finsk champion på 4 utställningar och har hittills lämnat 2 kullar där ( en på 7 stycken och en på 4 stycken. I Norge hos Chow-Troll's kennel föddes 5 valpar efter SEUCh Commitment's Only The Brave "Brasse" häromdagen - 5 tikar blev det där - Riktigt Girlpower - och i Danmark hos kennel Bidachows har det föds 4 valpar (3 hanar + 1 tik) efter Commitment's Armani Code aka Atle som ägs av Ann Mårtensson i Skåne. Jätte kul att just våra uppfödningar går i avel utomlands. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det går bra för alla och att just dessa hanar kommer att tillföra det bästa till de kennlar som använt dom i avel. All lycka til från oss - och vi följer er med spänning över gränserna.
Brasses valpar i Norge hos Chow-Troll's kennel
Brasses valpar i Norge hos Chow-Troll's kennel
Atles valpar i Danmark hos Bidachows kennel
Atles valpar i Danmark hos Bidachows kennel

Bilderna har jag tagit från respektive kennels sida på Facebook.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar