Sofia & Buddha valparna 13 dagar gamla...

Buddha och Sofia Buddha och Sofia
Lite nya bilder på valparna som i dag är 13 dagar gamla. Alla mår fortsatt bra och de håller på att öppna sina ögon. De tre mindre tikarna tar sakta men säkert i kapp storleken på de två som är lite större... men samtidigt så tycker nog småtjejerna att det är skönt att ha en sådan stor storebror att krypa intill när det ska sovas och mysas. Sofia är otroligt duktig med valparna. Jag längtar tills de kan vara ute så jag får fota dom ordentligt. Jag försöker uppdatera om "barnen" varje vecka. Som det ser ut just nu så har alla valparna hem att komma till om det inte blir några förändringar. Känns också som det är helt rätt familjer. En av tikarna kommer att flytta till Norge, men de andra ser ut att stanna i Sverige denna gång.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar