Sofia & Buddha valparna 6 dagar gamla...

Buddha och Sofia Buddha och Sofia
Valparna är snart 1 vecka gamla ( i morgon faktiskt) och de växer så det knakar. Två av tikarna är lite mindre än de andra, men inget som jag ser är oroande på något sätt då de är pigga, äter och sover så allt är normalt och i sin ordning Den röda hanen är en riktig "dunderklump" och störst av alla, fast han måste väl hävda sig på något sätt i det här tjejgänget. Ska jag gissa hårlag nu, vilket inte skall ses som slutgiltigt så tror jag just i dag att den röda hanen är korthårig, 2 tikar är korthåriga och 2 tikar är långhåriga. Det återstår att se om jag har rätt om ca 3 veckor. Sofia är en otroligt duktig mamma och tar väl hand om de små. Jag är faktiskt också förvånad över att det blev 5 valpar, tyckte inte att Sofia var så stor utan skulle gissat på max 4 valpar så det är kul. Hittills mår alla valpar bra och vi hoppas innerligt att det fortsätter så. De första 3 veckorna kan vara "upp och ner" så vi håller tummarna att alla ska fortsätta att må bra så klart. Bilder kommer under hela uppväxten på de små "Foff-barnen" som vi säger.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar