Nellwood's Lord Laphroaig "Frankie" på CCR's klubbmästerskap den 7/5-16...

Jag själv låg hemma och var sjuk när klubbmästerskapet gick av stapeln i Eskilstuna. Frankie som jag och Åse Helland deläger fick VG (very good) men vann juniorklassen för hanar. Domare var Mette Maj från Danmark som också är en chowchowuppfödare.
Här är Frankies kritik: 
13 mån. OK storlek, Huvuddet bör utvecklas lite mer. Fina mörka ögon. Korrekt bett och pigment. Välutvecklad rak front. God hals och överlinje. Välkroppad för åldern. Väl ansatt svans. Kunde vara bättre vinklad bak. Kunde ha bättre muskulatur. Kunde ha kraftigare benstomme för storleken. Bra rörelser bak. Tåar in i fronten. Acceptabel päls för åldern. Bra temperament.
Bilden på Frankie är tagen av Jessica Björling Brännlund.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter