Commitment's Basic Instinct "Calle"...

Calle är en valp efter Nellwood's Fantasy Future "Lovis" och Tight In Blue Jeans of the Royal Club "Dylan" som föddes 2012. En kille som inte riktigt fick den bästa starten i livet och som jag hämtade hem till oss för ca. 1½ år sedan. Vi placerade om honom till Anita & Boa som känner rasen väl och som även varit uppfödare av rasen. I dag har Calle alla tassarna på jorden och inga blir gladare än vi att se hur han har förändrats i "rätt händer" mot den hund vi hämtade hem till oss för 1½ år sedan. En tråkig och mycket ledsam historia men med ett lyckligt slut.
Vi har varit hundvakt åt honom nu när Anita och Boa var utomlands och det har gått mycket bra trots en del pyssel med 4 hanhundar i huset, en tik i löp... och när Calle åkte hem så startade alla tikar att löpa utom en.... Så han åkte hem i rätt tid.
Tack till Anita & Boa för att ni tar så bra hand om Calle!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar