Mer från utställningen i Västerås den 23/4...

Frankie...

Fina Frankie med delägare och handler Åse Helland kammade hem ett Excellent med fin kritik i Västerås, men både jag och Åse tycker att domaren var lite snål och kunde faktiskt ha gett Frankie ett CK då han vann juniorklassen, men så är det ibland. Frankie delägs mellan Commitment's - och Lo' Zoms kennel.

Ulex...

Bodil var i Västerås och visade upp Commitment's Racing Red aka Ulex i Öppen klass. Ulex fick så jätte fin kritik, men ville inte att domaren skulle få känna på honom, som Bodil sa - "Vi bor i skogen och är inte vana med det här". Trots att Ulex inte ville att domaren skulle känna på honom så var han åtminstone snäll ändå, men blev tyvärr diskvalificerad pga detta. Bara att öva mera. Det är inte lätt att helt plötsligt befinna sig i en stor hall med massa ljud. Som de säger på valpkursen som jag går med Karma "Man ska ta med en hund på alla ställen man normalt inte brukar vara på". Så i det här fallet, men Bodil & Ulex jobbar på. Skam den som ger sig. =) Hur det än var så är Ulex en jättefin hane... och snäll...

Etiketter: frankie & ulex

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter