Ch Commitment's Only The Brave "Brasse" på sin första utställning i Norge...

Den 23/4 var SEUCh Commitment's Only The Brave aka Brasse på utställning i Sunndalsöra i Norge med ägare Jan-Inge Tömmerås - Lai' Troll's kennel. Brasse har tidigare ägts av Nickelodeons kennel men efter beslut av Carina att sluta (efter otroligt många år) med hunduppfödning så placerades Brasse om till Jan-Inge Tömmerås i Norge.
Brasse har nu varit på sin första utställning i Norge och det gjorde han med bravur då han blev Bäst i rasen med CK, CERT och slutade som GRUPP 3:a. Det är helt otroligt roligt - Stort, Stort Grattis till Brasses framgångar alla inblandade! Brasse har lämnat en del valpar i Sverige och kommer förhoppningsvis att lämna valpar även i Norge. Vi följer honom med spänning.

BIM och BIR på Sunndalsöra utställningen i Norge - Brasse till höger..... Ser hur som helst riktigt, riktigt kallt ut...
BIM och BIR på Sunndalsöra utställningen i Norge - Brasse till höger..... Ser hur som helst riktigt, riktigt kallt ut...
Etiketter: brasse

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter