Karma har varit på på sin första utställning...

Nellwood's Nice Surprice "Karma" har varit på sin första inofficiella valputställning i Ludvika den 9/4-2016. Hon tyckte det var lite otäckt att vara i den stora hallen men skötte sig ändå bra. Nu var jag tyvärr själv där så inga bilder blev tagna just då, så jag väljer att sätta ut en "gammal" bild på henne. Vi går även valpkurs på Ludvika Brukshundsklubb - allt för att jobba med det sociala och den enkla vardagslydnaden. Hon är jätte duktig på det.
Karmas kritik från utställningen:
Charmig valp, feminint huvud och uttryck, kraftig nos, härliga proportioner, bra hals, stark rygg, harmoniska vinklar, utmärkta rörelser för åldern, härligt temperament.
Karma blev BIR (Bäst i ras), med HP (Hederspris). Vi stannade tyvärr inte till gruppfinalen.

Etiketter: karma

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter