Ny sida på hemsidan...

Jag arbetar på med min hemsida. På denna sida kommer de senaste nyheterna från olika utställningar att presenteras på våra chowar och på våra egna uppfödningar i Sverige och runt om i världen. Vi har förr alltid publicerat utställningsnyheter i bloggen, men jag känner att det kan  vara trevligt att ha utställningarna på egen sida. Det är Ni som valpköpare och utställare som bidrar med innehållet på denna sida. Så vi blir glada och Tacksamma för information från Er alla som ställer ut. Jag har massor av "gamla" utställningsnyheter men väljer att låta dessa sitta kvar på bloggen och sen kör vi på med utställningsnyheter från och med nu på denna sida. Lycka Till Alla i ringarna runt om i Sverige och världen.
Bilden nedan har säkert många redan sett men för de som inte har det så är det Commitment's Style In Play "Atticus" med hans ägare Monica Oosterman när de vann Best In Show Titeln.

Etiketter: atticus

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter