"From Sweden to No 1 chow in Canada"...

2011 föddes en kull mellan Corina & Ben här på Commitment's i lilla Nyhammar. En kull på 7 valpar och en av dom hamnade slutligen hos Monica Oosterman i Ontario(då Vancouver), Kanada. Resan under åren med Atticus och Monica som jag fått följa (på avstånd genom FB, mail och bilder) har varit en helt fantastisk resa. Monica sökte en frisk, stor, korthårig hane för utställningar. Jag var livrädd att skicka "fel" hund, men med facit i hand så var det absolut rätt hund för Monica... och vilket år 2015 har varit för dom och även för mig. Atticus är kanadensisk champion, amerikansk champion, fått en "Grande Excellent" titel, vunnit Best In Show och blev också Nr:1 chow i Kanada-2015. Man kan verkligen inte förstå hur stort detta är och då allra helst för mig som uppfödare. Det är fantastiskt, så fantastiskt så man faktiskt får nypa sig i armen. Jag är så glad och så stolt för allt Atticus och Monica har åstadkommit under åren. Det är och har varit så roligt att följa dom och jag har dessutom fått en "soulmate" overthere som jag aldrig har träffat personligen, men en dag så ska det hända, ändå känns det som att jag och Monica känner varandra väl, då vi håller tät kontakt med varandra hela tiden. Atticus är en riktigt härlig historia som också ger sitt avtryck i historien om svenska chowar utomlands. Vi är mycket stolta och glada över att "vår" svenska viking visar allt från den bästa sidan tillsammans med en superengagerad ägare som Monica är. Tack!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar