Vårt framtida hopp - Nellwood's Lord Laproaigh "Frankie"...

Det är verkligen spännande att följa den här killen som vi deläger tillsammans med Åse Helland på Lo'Zoms kennel. Han går som en kanonkula på utställningarna och har till och med blivit kvalificerad till CRUFT's-2017. Det är riktigt stort för en ung juniorhane. I skrivande stund ligger han också som 2:a bästa chowchow i Sverige enligt CCR's listor, så det är bara att "hålla i hatten" för det är bara början på året och han kommer att ställas ut under hela året. Nästa utställning blir Västerås i april. Åse gör verkligen ett kanonjobb med Frankie. Tack Åse! Vi håller tummarna hårt för Frankie under året... och dessutom för bra röntgenresultat då det snart är dags med det också...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar