"Våra" svenska vikingar i Kanada...

Ch Commitment's Style In Play "Atticus"(svart korthårs hane) & Commitment's Holy Diver "Dio"( röd korthårshane). Många bilder har visats från mig när Atticus vinner både den ena och den andra titeln på sina utställningar "overthere", men här är bilderna som också visar att han kan vara fri i naturen också. Atticus är den som vill vara sin matte Monica till lags hela tiden och alltid lyssnar på henne, medan Dio är upptågsmakarn som gärna går sina egna vägar även fast han har ett otroligt fint temperament. Han vill gärna göra som han själv vill, kanske lite mer chow chow i honom. Helt underbara killar är det i alla fall och de kommer mycket bra överens med varandra. Bilderna är tagna av Monicas väninna Wendy Ryan.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar