Inget har gått som planerat...

Vi har verkligen varit inne i en riktigt otursspiral ett tag, men hoppas nu att det vänder. Från November månad så har det mesta gått i mot oss. Tomma tikar, hundslagsmål, konstiga löp så parning inte har kunnat genomföras, döda valpar och dessutom har det varit andra problem runt omkring oss, men som inte direkt har med oss att göra men hur som helst blir man påverkad och dras med. Orken och fokus på något bra har varit svårt att hitta. Nu kommer våren och jag har anmält mig och Karma på valpkurs och ska även ta någon inofficiell utställning med henne. Utställningar som jag tyckt varit så kul har också försvunnit, men jag letar efter lågan och det som en gång var så himla kul. Jag gläds självklart åt Frankies framgångar ( Nellwood's Lord Laphroaig) som jag deläger tillsammans med Åse Helland på Lo' Zoms kennel. Åse gör ett kanonjobb med honom och ställer honom hela tiden med superfina resultat. Nu hoppas vi att röntgen går bra för honom här i April.
Vädret har inte varit det bästa så nya bilder har inte tagits på hundarna på lång tid. Under veckorna hinner vi inget annat än att sköta hundar, jobb och hem... men nu går vi mot ljusare tider där allt kommer att kännas lättare. Vi är snart tillbaka till 100%... och då är det "All In" igen... Efter att Sofia lade ner löpet 2 ggr efter varandra trodde vi aldrig att hon skulle löpa något mer nu på våren men hon startade upp igen (3:dje gången gillt?) och det blev parning som vi inte ens vågade sätta ut först för trycket på valpar har varit stort och det har inte varit roligt att säga till alla förväntansfulla valpköpare att "tiken är tom", "det blev döda valpar", eller "löpet krånglar så det blev ingen parning". Nu har vi satt ut parningen, men vi vågar inte lova något förrän vi ser om det föds valpar och att de överlever. Nu hoppas vi att spiralen vänder och blir en lyckospiral i stället...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar