Välkommen Nellwood's Nice Surprice aka Karma...

Lördagen den 19/12 var jag till Gävle och mötte upp Jörgen och Annika från Nellwood's kennel för att hämta vår nya familjmedlem Karma. Långt innan denna parning var planerad och gjord så sa jag att jag ska ha en tikvalp från Boogie och Lotus. Snabbare än snabbast så föddes denna lilla underbara piggelin till valp. När Karma var 3 veckor gammal var jag till Häggnäs för att para vår Chili med Karmas pappa Lotus och fick då se henne och hennes bröder för första gången. Jag visste att de var svarta och hoppades så klart på att hon var ett korthår och då fastställde jag och Annika det hon redan hade trott att Karma var korthårig och bröderna var långhåriga. Det liksom stod Anna-Lena på henne. Allt man bara kan önska slog in, men jag hade tagit henne oavsett hårlag och färg. Hon har under sin första vecka hos oss hunnit vara med mig i min systers blomsteraffär och arbetat under julveckan, firat julafton med släkt, barn, alla våra andra hundar(som accepterat henne från första stund) och tomte så klart även fast hon sov mitt på golvet i allt julstök och sov bort den mesta tiden. Tänk om man kunde göra så. Vad härligt det skulla vara. Vi hoppas så klart att hon får växa upp till en fin och frisk tik och att hon kommer att tillföra vår kennel mycket positivt på alla sätt. Tack Annika för förtroendet att vi fick den äran att ta oss an Karma. Hon är precis så som jag önskar att de ska vara och stamtavlan är fantastisk. Vår korthåriga tik Sofia är för övrigt moster åt lilla Karma.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar