Commitment's Ralph Lauren aka Mulle...

Mulle 3 år gammal. Mulle 3 år gammal.

Mulle - en lyckad omplacering.  Mulle är kullbror till vår Ella, efter Commitment's Bright Chrystal och Evil Angel Red De Maî Jin Shan. En mycket, mycket snygg och sund hane som vi alltid sagt att i rätt händer kommer denna hane att gå långt. Hade det inte varit för att vi redan har dessa linjer i huset så hade jag tagit hem honom igen. Den förra ägaren kontaktade mig i somras och ville inte längre ha honom då Mulle hade fått smak på att jaga och bita ihjäl katter, men så kan det vara med den här rasen och för det så är han ingen aggressiv hund på något sätt. Helt underbar är han. Jag kontaktade mina kollegor i Finland- Minna på Flameborough kennel och hon tackade ja till att ta emot honom och då funderar säkert någon på varför han inte placerades om i Sverige. Vår ras är så liten och avelsutbytet så begränsat och genom att Mulle kan tillföra mycket i Finland, då vi redan har linjerna i Sverige så var detta en kanon bra beslut. Mulle har ställts på 3 utställningar i Finland, blivit placerad som 2:A bästa hane alla gånger, tagit 2 Cert och 1 Cacib och en av dessa utställningar var även en finsk specialutställning för chow chow. Förra veckan blev han dessutom far till 7 valpar - så detta är helt fantastiskt. När allt lyckas och blir bra i slutändan för alla inblandade parter. All fortsatt lycka till med Mulle önskar vi våra vänner i Finland och vi följer er med spänning!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar