Alla 9 valpar ur Ellas och Donnas kullar har flyttat ut...

Jag har haft otroligt mycket att göra då det ena hela tiden gått i det andra så därför ligger jag efter med uppdateringar och annat, men har nu startat att "beta" av dem, men här är i alla fall mina goa valpköpare när de hämtade sin valpar. Vi på Commitment's kennel önskar Er alla valpköpare ett stort lycka till och vi hoppas att vi möts igen någon dag. Känn heller aldrig att ni inte kan fråga om det är något ni undrar över. Vi finns för er alltid ovasett hur gammal hunden är... och ingen blir gladare än oss om det dyker upp ett foto i mailen på dem under deras resa genom livet.

Ellas valpkull...

Adam och Sara från Gävle med lilla Penny - Commitment's Open Your Heart

Christian & Björg från Mo i Rana med lilla Rocky - Commitment's Rock The Night

Björn med Commitment's The Final Countdown.

Familjen Nicole Rosenfelder från Falun med Love - Commitment's On The Loose

Albina Lombardi Rauchut med Gemma - Commitment's Halfway To Heaven. Bilden är tagen på flygplatsen i New York. Gemma flyttade till New York vid 10 veckors ålder.

Donnas valpkull...

Commitment's Metal Heart - Milo flyttade till Danmark med nya matte Kristina Nikolova. Kristina har känt pappa Doncho ändå sedan han hämtades från Frankrike till Bulgaren där han bodde ända till han kom till oss i Sverige vid 4 års ålder i februari-2015. Det vr Kristinas bror Pavel som ägde Doncho men pga av flytt till Australien så frågade de mig om jag kunde ta emot deras älskade Doncho.. och självklart kunde vi det, inget vi någonsin ångrat, så Milo betyder mycket för Kristina. I Milo fick hon tillbka en liten bit av Doncho igen.

Ceasar och Carolina med Tellus - Commitment's Midnight Mover som flyttade till Lidingö i Stockholm. 

Commitment's China Lady flyttade till Laila med familj i Skövde.

Malin med Lilo - Commitment's Lady Lou som flyttade ner till Trollhättan.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar