Urhund i nalleförpackning... Rasspecial i tidningen Härliga Hund...

Man kan lugnt säga att jag är med överallt, kanske vare sig man vill eller inte en del gånger, men otroligt kul att tidningen Härliga Hund presenterar vår fina ras. Jag blev uppringd och fick svara på några frågor och så klart då var jag direkt hemkommen från en utställningskurs med Gerard O'Shea, där jag sprungit med Chili fram och tillbaka i stekande sol i två hela dagar. och som många andra så skulle helst bilden tas på mig och hundarna "helst igår"... Jag var så svettig och så slut men men...
Vad gör man inte för rasen? Klart man ställer upp.
Vill man läsa om chowchow i tidningen "Härliga Hund" så är rasen chowchow och jag med i oktobernumret -2015. På bilden har jag med mig Sofia, Doncho och Ella.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar